Neem Vrijblijvend deel aan onze Webinars met Voorlichting
Video Aspect Ratio: 16:9

Tandarts Reizen naar Albanië

Wij Bieden Betaalbare & Comfortabele Tandarts Reizen!

Informeer naar de Mogelijkheden! 


Nederlanders en Belgen ervaren steeds grotere problemen met mondzorg in eigen land. De kosten blijven stijgen en het aantal tandartsen neemt af. Dit heeft patiëntenstops; lange wachttijden en extra hoge rekeningen tot gevolg...


Op 2 uur vliegen vanuit Eindhoven / Brussel bieden wij een veilige; comfortabele en volledig verzorgde oplossing. Op deze pagina laten wij jou zien hoe wij 70% goedkoper dan in eigen land implantaat- en kroon behandelingen (Gebitsrenovaties) uitvoeren in onze privé- tandartskliniek in Albanië.


We laten zien wie we zijn; wat we doen en waarom je ons kunt vertrouwen! Je zult zien dat je zonder tandartsverzekering duizenden / tienduizenden euro's kunt besparen terwijl je tussen de behandelingen door aan het strand van een lekkere cocktail geniet...


Bekijk hieronder jouw uitnodiging voor de presentatie waarin we uitleggen hoe we 250 patiënten per maand helpen ZONDER Nederlandse kwaliteitsstandaarden in te leveren! Of vraag onze Nederlandstalige Patiënten Begeleider direct via Whatsapp naar een vrijblijvend consult via +31627577357.

Wij bieden de best betaalbare optie voor tandartsreizen vanuit dure Europese landen zoals Engeland; Belgie en Nederland. Laat ons via deze pagina uitleggen hoe dat mogelijk is!

In deze korte video leg ik uit hoe wij de volledige reis voor jou organiseren. Inclusief beelden van onze kliniek; ons team en onze accommodaties.
Onlangs kwam Martijn naar onze tandartskliniek voor een vrijblijvend consult voor gebitsrenovatie. Behalve een leuke stedentrip kreeg hij ook twee verschillende offertes om zijn gebit te renoveren.

Je ontvangt Nederlandstalige begeleiding op locatie van Kevin; onze Patiënten Begeleider! De laatste mogelijkheden van dit seizoen plannen wij tussen 20 oktober en half december. Voor deze periode zijn nog enkele plekken vrij!

Zo Werkt het boeken van een Tandartsreis!

Onze Tandartspraktijk doet niet onder voor Tandartspraktijken in Turkije. Wij zijn trots op de kwaliteit die wij te bieden hebben!

Stuur (Röntgen)Foto's van jouw Gebit!

Voordat wij jou kunnen helpen moeten wij foto's van jouw gebit zien. Dit KAN via normale foto's, maar X-Ray foto's door een Nederlandse tandarts zijn nauwkeuriger! Hiermee kunnen wij op afstand zien wat er moet gebeuren en hoeveel tijd / kosten daaraan verbonden zijn...
Een Tandarts bezoek in Albanië kan jouw kosten verlagen met 60% of meer. De zeer geavanceerde behandelingen krijg je nergens anders in Europa voor dat geld!

Wacht op jouw persoonlijke Behandelplan en de offerte!

Ons Team maakt een behandelplan op basis van wat wij zien op de foto's en sturen een offerte exclusief reiskosten. Dit doen wij omdat reiskosten afhankelijk zijn van de beschikbaarheid en data van externe partners. Na deze fase kun jij extra vragen stellen en heb je alle nodige informatie om een keuze te maken...

Onze Tandarts Genta Belegu voert met haar team een breed scala aan behandelingen uit voor Albanese en buitenlandse patiënten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Plan en start de behandelingen met onze Nederlandstalige Begeleider

Nadat jij de keuze hebt gemaakt om jezelf te laten behandelen in onze tandartspraktijk in Albanië gaan we samen naar de beschikbare data en extra kosten voor het reizen kijken. Deze passen wij aan in onze eerste offerte en dan gaan wij alles voor jou regelen.


Wij nemen het volledige proces voor jou uit handen en hebben eigen vervoer en accommodaties om jou een zorgeloze en luxe ervaring te bieden...

De Omgeving van Albanië is prachtig!  Het rijke verleden laat zijn sporen na waar land en natuur naadloos in elkaar over lopen!

Geniet van een fijne toeristische ervaring in je vrije tijd

Behalve het Financiële voordeel dat jij hebt door jouw gebit te laten behandelen in het buitenland krijg jij er ook een extra ervaring voor terug. Je maakt kennis met een land dat nog niet super populair is bij Europese Toeristen. Albanië is hard aan het groeien op gebied van modernisering en toerisme en ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen het beste van je vrije tijd te maken! 

Onze Tandarts Reizen naar Albanië worden uitgevoerd door ons team van 6 experts! Benieuwd hoe tand toerisme in zijn werk gaat?

Ontvang goede nazorg en een langdurende garantie regeling

De nazorg die wij bieden is goed, maar beperkt. Daarom zijn niet alle tandartsbehandelingen aan te raden voor patiënten uit het buitenland. In sommige gevallen (bijv. bij orthodontie) is het nodig om behandelingen maandelijks te controleren. Voor veel behandelingen zoals het plaatsen van implantaten; kronen; bruggen en een klikgebit zijn doorgaans twee bezoeken nodig omdat de mond eerst goed moet genezen.


Wij bieden onze patiënten daarnaast mogelijkheden om 10 jaar na behandeling in onze praktijk terug te komen op onze kosten om eventuele schade op te laten lossen. Wij bieden hiermee een van de beste garantie deals in de buitenlandse zorgsector...

Ontdek wat wij in jouw situatie zouden adviseren! 


En een persoonlijke uitnodiging om onze Live Voorlichting met Q&A bij te wonen!

Tandarts Toerisme is erg populair en mensen raken er steeds meer aan gewend om te reizen om hun gebit te herstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Waarom zou jij ons vertrouwen?

Wellicht heb jij twijfels bij tandartsbezoek in het buitenland. Dat vinden wij niet gek; want in tv-programma's worden wel eens misstanden en slechte ervaringen aan het licht gebracht over cosmetisch toerisme. Toch is het niet verstandig om jouw beeld van tandarts toerisme te laten bepalen door een klein percentage aanbieders dat problemen veroorzaakt. Behandelingen gaan in duizenden klinieken goed; en in enkele klinieken fout...


Om jou meer vertrouwen te geven in onze betrouwbaarheid en expertise zullen wij wat feiten met je delen...

20

Jaar Ervaring met Mondzorg; Tandheelkunde; Orthodontie; Kaakchirurgie

6

Specialisten in dienst die allemaal de Engelse taal beheersen

250

Patiënten die maandelijks onze praktijk bezoeken voor behandelingen

60%

Internationale patiënten uit o.a. Italië; Engeland; Amerika en Duitsland
Tandarts Reizen in Albanië zijn nog niet zo populair, maar met een tandartspraktijk die voldoet aan alle Europese richtlijnen brengen wij daar graag verandering in.

Ons team werkt onder leiding van Dr. Gentiana Belegu. Zij is werkzaam in Tandheelkunde sinds 1991 en startte in 2001 haar eerste eigen praktijk. In 2015 investeerde ze in een nieuwe; moderne praktijk met apparatuur en materialen die allemaal voldoen aan Centrale Europese Kwaliteitsnormen (ofwel CE Markering).


Tandarts Reizen in Albanië zijn nog niet zo populair, maar met een tandartspraktijk die voldoet aan alle Europese richtlijnen brengen wij daar graag verandering in.

Wij hebben 1 kaakchirurg; 1 orthodontist; 1 laborant en 4 tandartsen in vaste dienst. Deze zijn allemaal afgestudeerd aan de Universiteit van Albanië en sommigen van hen hebben ook internationale werkervaring opgedaan in Duitsland en Italië. 


Tandarts Reizen in Albanië zijn nog niet zo populair, maar met een tandartspraktijk die voldoet aan alle Europese richtlijnen brengen wij daar graag verandering in.

Momenteel helpen wij 250 patiënten per maand met hun gebitsproblemen. Meer dan de helft daarvan reist als tandarts toerist vanuit het buitenland naar onze tandartspraktijk omdat ze daarmee veel geld besparen en tegelijkertijd van een fijne vakantie genieten.


Tandarts Reizen in Albanië zijn nog niet zo populair, maar met een tandartspraktijk die voldoet aan alle Europese richtlijnen brengen wij daar graag verandering in.

Wij hebben meer dan 25.000 verschillende patiënten geholpen in onze praktijk en deze mensen hebben weinig klachten achtergelaten. ALS er problemen waren werd dit netjes opgelost via onze garantieregeling van 10 jaar. Over het algemeen zijn onze patiënten enorm blij en dankbaar omdat zij in eigen land de benodigde tandartsbehandelingen niet kunnen betalen.


Tandarts Reizen in Albanië zijn nog niet zo populair, maar met een tandartspraktijk die voldoet aan alle Europese richtlijnen brengen wij daar graag verandering in.

Wij zijn gewend om intensieve behandelingen en volledige gebitsrenovaties uit te voeren. Dit komt omdat onze buitenlandse patiënten zelden voor simpele en goedkope behandelingen op en neer reizen. Behandelingen waar veel van onze patiënten voor reizen zijn het zetten van meerdere implantaten; porseleinen / zirkonium kronen; bruggen; facings en volledige gebitsprotheses.


Tandarts Reizen in Albanië zijn nog niet zo populair, maar met een tandartspraktijk die voldoet aan alle Europese richtlijnen brengen wij daar graag verandering in.

Wij voeren nooit behandelingen uit die onveilig zijn voor patiënten. Het draait voor ons om patiënten helpen en wij zijn er niet bij gebaat om geld boven gezondheid te kiezen. Praktijken die dit WEL doen zullen hun reputatie nooit 25 jaar schoon houden...


De reden dat 60% van onze 250 maandelijkse patiënten NIET in Albanië wonen is omdat ze slechte ervaringen met tandartsen in eigen land hadden. Denk aan hoge kosten; gecompliceerde vergoedingseisen of lange wachttijd...

Contact ons vrijblijvend over jouw problemen! 


En een persoonlijke uitnodiging om onze Live Voorlichting met Q&A bij te wonen!

Deze Patiënten gingen jou al voor en lieten hun gebit renoveren in onze tandartspraktijk!

Waarom zijn wij een goede keuze als jij een betrouwbare prijs / kwaliteit van tandarts behandelingen en gebitsrenovaties zoekt?

De Tandartskosten in Albanië zijn de best betaalbare in Europa. Dit komt doordat de kosten van vastgoed; arbeid en leven zo'n 65% lager zijn dan in Nederland en andere "rijke landen". Ook de kostenstijgingen zullen hier in verhouding lager uitvallen dan in Nederland. Hierdoor zal altijd een groot voordeel blijven bestaan. 


Maar lage kosten zouden domme keuzes zijn als de kwaliteit van dienstverlening niet betrouwbaar is. Daarom geven wij jou hieronder een overzicht met feiten over onze tandartspraktijk EN ons team...

De meeste internationale patiënten reizen op en neer voor een combinatie van behandelingen. Denk aan enkele implantaten en kronen + achterstallig onderhoud.

Ontvang een uitnodiging voor onze online presentatie waarin wij uitleggen hoe wij honderden patiënten per maand helpen met 65% lagere tandartsrekeningen!

Onze evenementen vinden online plaats in kleine groepjes. We doen dit om per persoon naar de omstandigheden te kijken en hebben genoeg tijd om persoonlijke vragen te beantwoorden. Wij geven ons eerlijke advies op basis van ervaringen met internationale patiënten die wij eerder behandelden.


Omdat wij wekelijks nieuwe evenementen organiseren vragen wij jou om je e-mail adres en nummer achter te laten. Zo kunnen wij de meest actuele informatie sturen. SOMS vinden onze evenementen plaats in Nederland; maar soms organiseren wij ook stedentrips naar Albanië om het team te ontmoeten; de kliniek te bezoeken en tijd voor elkaar te kunnen nemen...

De volgende editie is vrijblijvend en 100% online te volgen

11-08-2022
Start om 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Deze onderwerpen komen tijdens onze presentatie aan bod

Tandarts Reizen in Albanië zijn nog niet zo populair, maar met een tandartspraktijk die voldoet aan alle Europese richtlijnen brengen wij daar graag verandering in.

Hoe de internationale industrie van tandarts toerisme en hun klandizie er uit ziet; (incl. het bespreken van 3 internationale klanten als case-studies)

Tandarts Reizen in Albanië zijn nog niet zo populair, maar met een tandartspraktijk die voldoet aan alle Europese richtlijnen brengen wij daar graag verandering in.

Wat de precieze voordelen en nadelen van een tandarts reis voor patiënten zijn;

Tandarts Reizen in Albanië zijn nog niet zo populair, maar met een tandartspraktijk die voldoet aan alle Europese richtlijnen brengen wij daar graag verandering in.

Voor welke behandelingen onze Tandarts Reizen (g)een goed idee zijn;

Tandarts Reizen in Albanië zijn nog niet zo populair, maar met een tandartspraktijk die voldoet aan alle Europese richtlijnen brengen wij daar graag verandering in.

De verwachte kosten en besparingen van een tandarts reis naar onze kliniek in Albanië;

Tandarts Reizen in Albanië zijn nog niet zo populair, maar met een tandartspraktijk die voldoet aan alle Europese richtlijnen brengen wij daar graag verandering in.

Wat jij als patiënt kunt verwachten van een Tandartsreis naar Albanië;

Tandarts Reizen in Albanië zijn nog niet zo populair, maar met een tandartspraktijk die voldoet aan alle Europese richtlijnen brengen wij daar graag verandering in.

Wat jij als patiënt moet regelen voordat je een tandartsreis kunt boeken;

Uiteraard kun jij tijdens de presentatie vrijblijvend vragen stellen!

Wij bieden 5 tot 10 jaar garantie op onze diensten.

Over tienduizenden internationale patiënten over tientallen jaren zagen wij zelden iemand met klachten terugkomen. Dat komt omdat wij in onze tandartspraktijk goed maatwerk leveren en werken met absolute experts. Loop jij WEL tegen problemen aan? Dan lossen wij het uiteraard gratis voor je op!