Onze High Tech Tandartspraktijk in Durrës; Albanië 301369661598535

Over onze Tandartspraktijk in Durrës; Albanië

Jij zult je vast en zeker afvragen hoe een ALBANESE Tandartspraktijk er uit ziet. Veel mensen in Nederland en België hebben er immers een beeld bij dat gebaseerd is op valse geloofsovertuigingen en wilde verhalen uit de media...


Vaak worden onze tandartspraktijken door tandartsen in Nederland weggezet als minder goed, maar als je verder leest zul je zien dat veel negatieve beweringen niet kloppen met wat wij zelf in onze kliniek te bieden hebben.


Wij willen overigens niet zeggen dat alle tandartspraktijken in Albanië betrouwbaar zijn. Er zit zeker een kern van waarheid in als Nederlandse tandartsen en experts zeggen dat je niet zomaar de eerste tandartspraktijk moet boeken die je via internet tegenkomt.


Wij delen op deze pagina alle belangrijke info over onze Tandartspraktijk in het centrum van Durrës; Albanië. Wij geloven dat wij goede kwaliteit; nazorg en garantie bieden zoals niet veel bedrijven dit evenaren.


Wij openden deze nieuwe praktijk in 2015 toen steeds meer buitenlandse klanten naar ons toe wilden komen. Op dat moment kwamen wij er achter dat de oude praktijk die wij al 15 jaar hadden niet meer voldeed aan de moderne kwaliteitseisen.


Onze nieuwe tandartspraktijk is dan ook volledig ingericht met apparatuur en materialen van betrouwbare Europese leveranciers uit Duitsland en Italië.


Bekijk hieronder de praktische details; de foto's van onze praktijk en de adres- en contactgegevens van ons team in Durrës. En neem gerust contact op met onze Nederlandse patiënten begeleider als jij vragen hebt!

Contact Opnemen! 
Link Opent in nieuw venster!

Ervaringen van Patiënten met onze tandartspraktijk

Onze Tandarts; Mondhygiënist & Kaakchirurg Gentjana Belegu heeft alle diploma's om samen met haar team jouw behandeling tot een succes te maken. Implantaten; Prothesen; Klikgebitten; Facings!

Ontmoet onze eigenaresse en Tandarts / Kaakchirurg Gentiana Belegu!

Dr. Gentiana slaagde voor drie studies van de Albanese Universiteit van Tirana waarin zij zich specialiseerde in mondzorg; tandheelkunde en het uitvoeren van orale operaties. Op 25 jarige leeftijd startte ze haar eerste tandartspraktijk...


De zaken gingen goed omdat veel Europese landen zoals Engeland; Duitsland; Italië en Nederland de tandartskosten zagen stijgen. Naar mate internationale verzekeringsmaatschappijen zich terugtrokken om vergoedingen uit te keren; zag Genta de behandelingen in haar praktijk stijgen.


Om betere kwaliteitsstandaarden te bieden en de grote vraag van buitenlandse patiënten aan te kunnen besloot ze in 2015 flink te investeren in de gloednieuwe; moderne praktijk die wij vandaag de dag runnen runnen vanuit het centrum van Durrës.
Lees meer over Dr. Gentiana! 
Deze link opent in een nieuw tabblad!
Onze Tandartspraktijk in Durrës Albanië is volledig volgens Europese Kwaliteitsnormen ingericht. Wij gebruiken betrouwbare materialen en werken met hoog opgeleide specialisten om onze klanten een veilige ervaring te bieden.

De Omgeving van Durrës; Albanië

Albanië is een mooi (maar arm) land waar de meeste Nederlanders weinig vanaf weten. Het is een onderschat land dat in 1991 uit een communistische situatie kwam. De politieke partijen aan de macht slaagden er nooit in om grootschalig te gaan handelen in grondstoffen en goederen.


Veel mensen denken ten onrechte dat het een gevaarlijk land is, maar er zijn al tientallen jaren geen conflicten meer geweest. Ook tijdens de Balkan oorlog bleef Albanië volledig vrij van betrokkenheid van gewapende conflicten omdat we het druk hadden met het oplossen van onze eigen problemen...


Albanië heeft veel mooie pluspunten zoals een warm klimaat; een kustlijn van honderden kilometers; de Albanese Alpen en prachtige; oude dorpen en steden. Deze pluspunten in combinatie met de zeer betaalbare kosten van leven maken het een perfecte plek voor internationale toeristen.


Je kunt er heerlijk eten, drinken, winkelen, hiken; rondtouren met jouw auto en genieten van de natuur! De meeste Albanezen zullen jou met open armen ontvangen en meer vertellen over hoe jij jouw verblijf beter kunt maken!
Leer meer over Durrës! 
Deze link opent in een nieuw tabblad!