Onze High Tech Tandartspraktijk in Durrës; Albanië

Over onze Tandartspraktijk in Durrës; Albanië

Welkom bij onze tandarts- en kaakchirurgiekliniek aan de meest toeristische boulevard van Albanië! Wij zijn er trots op dat wij steeds meer Nederlandse en Belgische patiënten helpen met uitgebreide gebitsrenovaties. Bij onze kliniek staan hygiëne en werken met betrouwbare partners / leveranciers centraal, waardoor we in korte tijd de best mogelijke zorg kunnen bieden.


Hygiëne staat bij ons op nummer 1: We hanteren strikte protocollen en volgen internationale normen op gebied van sterilisatie en desinfectie. Ons team zorgt dat elke patiënt in een schone en veilige omgeving wordt behandeld en tussendoor kan rusten in ons partner hotel. Wij zien het als een voordeel van "behandelingen op vakantie" dat je een korte pauze kunt nemen van jouw verantwoordelijkheden in eigen land en daardoor tijdens jouw behandelingen en herstelperiode minder urgente problemen hebt.


Wanneer het aankomt op tandheelkundige apparatuur geloven we in de nieuwste technologieën om de best mogelijke behandelingen te bieden. Onze kliniek is dan ook uitgerust met geavanceerde apparatuur en instrumenten die voldoen aan internationale standaarden. We investeren continu in het upgraden van onze faciliteiten en ons personeel om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Of u nu een volledige gebitsrenovatie nodig heeft, enkele implantaten wilt laten plaatsen of andere tandheelkundige behandelingen nodig heeft.


Om alleen hoogwaardige materialen te gebruiken werken we samen met gerenommeerde leveranciers. In onze industrie loont het niet op lange termijn wanneer bezuinigd wordt op kwaliteit; om maar de laagste prijzen te kunnen bieden. Wij selecteren zorgvuldig de producten en materialen die we gebruiken bij onze behandelingen en bieden daarbij ook een realistische marktconforme garantie aan. Deze verlenen wij het liefst vanuit Albanië, maar kan sinds 2023 ook via onze partnerkliniek in Rotterdam. Zo kunnen ook patiënten die niet 1x per jaar een weekend op en neer willen reizen vertrouwen op de duurzaamheid, veiligheid en effectiviteit van een samenwerking met ons.


Als laatste voordeel wil ik ons professionele team benoemen: Bij onze tandarts- en kaakchirurgiekliniek begrijpen we dat een gezond en mooi gebit van groot belang is voor zelfvertrouwen en welzijn. Wij staan klaar om persoonlijke zorg en aandacht te bieden, waarbij we rekening houden met uw algemene gezondheid en wensen. We streven naar een zo goed mogelijk resultaat voor elke behandeling en streven ernaar om een comfortabele en positieve ervaring te bieden.


Als u op zoek bent naar een tandarts- en kaakchirurgiekliniek in Albanië, die gespecialiseerd is in grote gebitsrenovaties, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder de praktische details; de foto's van onze praktijk en de adres- en contactgegevens van ons team in Durrës. En neem gerust contact op met onze Nederlandse patiënten begeleider als jij vragen hebt!

Contact Opnemen! 
Link Opent in nieuw venster!

Ervaringen van Patiënten met onze tandartspraktijk

Onze Tandarts; Mondhygiënist & Kaakchirurg Gentjana Belegu heeft alle diploma's om samen met haar team jouw behandeling tot een succes te maken. Implantaten; Prothesen; Klikgebitten; Facings!

Ontmoet onze eigenaresse en Tandarts / Kaakchirurg Gentiana Belegu!

Dr. Gentiana slaagde voor drie studies van de Albanese Universiteit van Tirana waarin zij zich specialiseerde in mondzorg; tandheelkunde en het uitvoeren van orale operaties. Op 25 jarige leeftijd startte ze haar eerste tandartspraktijk...


De zaken gingen goed omdat veel Europese landen zoals Engeland; Duitsland; Italië en Nederland de tandartskosten zagen stijgen. Naar mate internationale verzekeringsmaatschappijen zich terugtrokken om vergoedingen uit te keren; zag Genta de behandelingen in haar praktijk stijgen.


Om betere kwaliteitsstandaarden te bieden en de grote vraag van buitenlandse patiënten aan te kunnen besloot ze in 2015 flink te investeren in de gloednieuwe; moderne praktijk die wij vandaag de dag runnen runnen vanuit het centrum van Durrës.
Lees meer over Dr. Gentiana! 
Deze link opent in een nieuw tabblad!
Onze Tandartspraktijk in Durrës Albanië is volledig volgens Europese Kwaliteitsnormen ingericht. Wij gebruiken betrouwbare materialen en werken met hoog opgeleide specialisten om onze klanten een veilige ervaring te bieden.

De Omgeving van Durrës; Albanië

Albanië is een mooi (maar arm) land waar de meeste Nederlanders weinig vanaf weten. Het is een onderschat land dat in 1991 uit een communistische situatie kwam. De politieke partijen aan de macht slaagden er nooit in om grootschalig te gaan handelen in grondstoffen en goederen.


Veel mensen denken ten onrechte dat het een gevaarlijk land is, maar er zijn al tientallen jaren geen conflicten meer geweest. Ook tijdens de Balkan oorlog bleef Albanië volledig vrij van betrokkenheid van gewapende conflicten omdat we het druk hadden met het oplossen van eigen problemen...


Albanië heeft veel mooie pluspunten zoals een warm klimaat; een kustlijn van honderden kilometers; de Albanese Alpen en prachtige; oude dorpen en steden. Deze pluspunten in combinatie met de zeer betaalbare kosten van leven maken het een perfecte plek voor internationale toeristen.


Je kunt er heerlijk eten, drinken, winkelen, hiken; rondtouren met jouw auto en genieten van de natuur! De meeste Albanezen zullen jou met open armen ontvangen en meer vertellen over hoe jij jouw verblijf beter kunt maken!
Leer meer over Durrës! 
Deze link opent in een nieuw tabblad!