Onze Mogelijkheden op gebied van Media Partnerships

"Wij vinden het erg belangrijk dat wij kunnen laten zien hoe klanten onze tandartsreizen beleven..."

Jij kunt anderen een groot plezier doen door jouw eerlijke ervaringen te delen met ons bedrijf en hen daarbij voor te lichten over wat zij zelf kunnen verwachten!


Denk aan jouw ervaringen met ons team; onze behandelingen; onze praktijk; maar ook de ervaringen met het reizen en de vrije tijd die jij hebt doorgebracht in Albanië / Durrës! 


Wij kunnen investeren in professionele media partners die geen klant van ons zijn, maar willen liever samenwerken met degenen die daadwerkelijk vertrouwen in ons tonen.


Daarom staan wij altijd open om samen te werken met patiënten die weten hoe ze hun ervaringen op een creatieve; leuke en effectieve manier kunnen delen. 


Dit kan bijvoorbeeld via onze eigen online media kanalen zoals Youtube; onze website; de nieuwsbrief of via foto's / video's op social media kanalen als Instagram en Facebook.


Ben jij bereid om jouw verhaal te vertellen? En heb jij er geen probleem mee om jezelf voor; tijdens en na jouw tandarts reis te (laten) volgen?


Dan kijken wij graag hoe wij een (extra) interessant aanbod voor jou  kunnen maken via een van onze lokale partners.


Denk aan extra voordelen op gebied van accommodaties; uitstapjes in Lounge Clubs; Wijnproeverijen; onze favoriete Restaurants of andere toeristische activiteiten zoals Musea; Karten; Paintballen of sportieve ervaringen in de watersport!


Ook als jij zelf online media content kunt maken en jouw eigen media kanalen hebt opgebouwd willen wij graag met je meedenken!


Laat ons zeker weten wat je voor ons kunt betekenen! Stuur ons een Whatsapp bericht via +31627577357 of klik op de onderstaande knop!

Contact Opnemen! 
Deze opent in een nieuw venster!