Onze Tandarts; Mondhygiënist & Kaakchirurg Gentjana Belegu
Onze Tandarts; Mondhygiënist & Kaakchirurg Gentjana Belegu heeft alle diploma's om samen met haar team jouw behandeling tot een succes te maken. Implantaten; Prothesen; Klikgebitten; Facings!

21 jaar Eigenaresse; Tandarts; Mondhygiënist & Kaakchirurg van de Class Dent Tandartspraktijk

Hallo, mijn naam is Gentiana Belegu!


Zeer interessant dat jij onze website gevonden hebt over de volledig verzorgde tandarts reizen die wij organiseren naar onze moderne tandartspraktijk in Durrës; Albanië!


Via onze website en social media kanalen willen wij patiënten in Nederland en België laten zien dat er ten onrechte veel twijfels worden gezaaid over tandartsen in het buitenland. Wij doen dit door jullie op een open en eerlijke manier inzicht te geven in de industrie achter tandarts toerisme in landen als Albanië; Turkije en Roemenië.


Ik ken deze industrie volledig, want wij vliegen al meer dan 15 jaar patiënten van over de hele wereld naar onze praktijk om geavanceerde mondzorg behandelingen zoals Implantaten; Facings en Gebitsprotheses uit te voeren.


Nadat jij ons formulier hebt ingevuld nemen wij vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Opleiding en Professionele Carrière


Nadat ik vanaf 1991 in 10 jaar tijd mijn tandarts diploma's haalde aan de Universiteit van Albanië ben ik in 2001 mijn eerste eigen praktijk gestart. Mijn doel hierbij was om bestaande problemen in de markt op te lossen en de algemene kwaliteit voor de patiënten in Albanië te verbeteren.


Al snel kregen wij steeds meer budget vrij om te herinvesteren in de kwaliteit van ons bedrijf.


En toen de vraag vanuit andere landen door stijgende kosten en het terugtrekken van verzekeringen toenam hebben wij besloten om in 2015 een volledig nieuwe praktijk te bouwen die voldoet aan de Europese standaarden op gebied van hygiëne en kwaliteit. Je ziet dit voornamelijk terug in de materialen en machines die wij gebruiken.


Momenteel helpen ik en mijn team   meer dan 250 patiënten per maand    naar een mooier en gezonder gebit. Daarvan komt ongeveer de helft uit het buitenland! Met name in Duitsland; Finland; Amerika; Italië en Engeland hebben wij al een sterke reputatie opgebouwd...


Wij willen onze lezers en klanten via deze website helpen met het maken van de juiste keuze voor iets dat ontzettend veel voordeel kan geven; maar bij domme keuzes ook voor ontzettend veel ellende kan zorgen. 


Een periodieke Controle voer je regelmatig uit om gaatjes en andere klachten zo snel mogelijk te ontdekken. Benieuwd wat er allemaal nodig is bij een periodieke controle? Lees door!

Onze doelen met het helpen van Nederlandse en Belgische Patiënten


Wij weten dat er prijs / kwaliteit problemen zijn in de Nederlandse en Belgische Mondzorg. Wij zagen dezelfde problemen eerder op grote schaal in landen waar wij al langer actief zijn. Uit die landen (bijv. Engeland, Amerika, Italië en Finland) hebben wij de afgelopen jaren duizenden patiënten geholpen.


Ons doel? Om een alternatieve uitweg te bieden voor patiënten in nood...


Wij zien dat patiënten hier veel baat bij hebben en uiteindelijk positief terugkijken op het proces. Ze kunnen in eigen land de nodige behandelingen niet betalen en blijven daarom noodgedwongen met een ongezond gebit rondlopen.


Om dat te voorkomen zijn wij een samenwerking gestart met een Nederlandstalige Patiënten Begeleider die ervoor gaat zorgen dat Nederlanders en Belgen in hun eigen taal begeleiding krijgen vanaf het boeken tot aan de nazorg. 


Wij zijn er om jou naar een gezond en wit gebit te helpen. Heb jij daar vragen over? Neem gerust contact op met onze Nederlandstalige patiënten begeleider via het contactformulier!


Dr. Gentiana Belegu is een tandarts / kaakchirurg die perfect weet wat ze moet doen om het voor jou als klant optimaal te laten verlopen.

Wat maakt ons anders dan concurrenten in Albanië; Turkije en Roemenië?


Wij zijn geen "investeerdersbedrijf", maar een goed lopend familiebedrijf. Wij investeren dan ook veel geld in het bieden van een goede en veilige ervaring voor onze patiënten in plaats van extra hoge winsten voor externe aandeelhouders. Wij focussen ons meer op een lange termijn aanpak met goede garantie en de nodige nazorg...


Download ook onze beginnersgids waarin we alles vertellen over de gang van zaken binnen onze tandartspraktijk; en de betaalbare tandarts reizen die wij organiseren in Albanië!


Wij zullen er naar blijven streven om patiënten te blijven helpen die in eigen land de rekening niet kunnen veroorloven...

Maak kennis met ons team en ontvang uitnodigingen voor voorlichtingsevenementen

50%
Ik hoor graag meer over de voordelen van een samenwerking
Schrijf je in voor meer informatie!
Your information is safe with us

Wil jij contact met onze Nederlandse patiënten begeleider om de mogelijkheden te bespreken? Stuur dan een Whatsapp bericht naar +31627577357!