Facings / Veneers op tanden laten plaatsen | Is het mogelijk zonder slijpen? [Nederland / Turkije / Albanie]
Facings / E-Max Veneers op jouw tanden laten zetten zonder te slijpen [Nederland / Turkije / Albanie]
09 september 2022 

Facings / E-Max Veneers op jouw tanden laten zetten zonder te slijpen [Nederland / Turkije / Albanie]

Het plaatsen van Facings / E-Max Veneers (Synoniem) is voor veel patiënten een grote stap. Er zijn verschillende opties (Composiet / Porselein) en in sommige gevallen zitten er risico's aan verbonden. Een veelgenoemd probleem zijn de lage vergoedingen; en hierdoor zijn de kosten in Nederland hoog. Daarom kiezen sommige tandarts patiënten er voor om hun Facings te laten zetten in het buitenland. Veelgenoemde locaties zijn Albanie (Tirana / Durres); Turkije (Istanbul / Alanya / Izmir) en Hongarije (Boedapest).

Maar is dit ook betrouwbaar? En wat is het verschil in de kosten en de uiteindelijke prijs / kwaliteit die jij ontvangt?

Ik zal in dit artikel een aantal zaken uitleggen over deze tandarts behandeling. Dus wil jij er achter komen wat je moet weten over het plaatsen van Facings; wat de voordelen en nadelen zijn; en hoe je hiermee jouw gebit kunt verbeteren? Lees dan vooral verder!

Heb jij na het lezen van dit artikel nog vragen over het plaatsen van facings / e-max veneers? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel! Je kunt ook direct contact opnemen om de mogelijkheden met ons te bespreken!

Het plaatsen van Facings is voor veel patiënten een grote stap. Er zijn risico's aan verbonden en de kosten zijn in Nederland hoog. Maar wat moet je weten over deze behandeling en hoe weet je of het haalbaar is? Lees direct dit artikel!Dr. Gentiana Belegu (kaakchirurg Albanië) en Tandartsreizen Manager Kevin Belegu.

Waarom kun jij de informatie in dit artikel vertrouwen?

Dit artikel is geschreven door de Nederlandse Patiënten Manager van Tandarts Reizen Albanië (Kevin); in samenwerking met de manager Tandreizen Kevin Belegu EN onze leidend Kaakchirurg Gentiana Belegu. Gentiana is de eigenaresse van onze tandartspraktijk in Albanië sinds 2001 en onder haar leiding worden maandelijks 250 patiënten geholpen met hun gebitsproblemen; waaronder zo'n 60% als tandarts toerist uit andere landen dan Albanië. Deze reizen naar onze tandartspraktijk omdat ze veel geld besparen en tegelijkertijd van een fijne vakantie genieten.


Ondertussen komt dat neer op tienduizenden tevreden patiënten! 

Dr. Gentiana is niet alleen eigenaar op papier; maar ook onze fulltime kaakchirurg die het met haar team van professionals mogelijk maakt om alle mogelijke intensieve tandarts behandelingen uit te voeren zoals Implantaten zetten, Sinus Lift behandelingen; kronen zetten, bruggen zetten en gebitsprotheses zetten.

Wij hebben meer dan 25.000 verschillende patiënten geholpen in onze praktijk en deze mensen hebben weinig klachten achtergelaten. Er waren zelden zaken die niet netjes opgelost konden worden via onze garantieregeling van 10 jaar; en daarom zijn onze patiënten over het algemeen enorm blij en dankbaar omdat zij in eigen land de benodigde tandartsbehandelingen niet kunnen betalen.

Dit doen wij allemaal vanuit onze moderne tandartspraktijk in Durrës; Albanië! Wij helpen onze klanten om 50% / 65% kosten te besparen op de tandartsrekening voor de meest geavanceerde behandelingen; zonder daarbij kwaliteit te verliezen. Want door flinke investeringen in apparatuur en materialen is onze tandartspraktijk een van de meest moderne en betrouwbare aanbieders van tandarts reizen in Albanië!


Wil jij graag eens deelnemen aan een van onze voorlichting evenementen?

Wil jij graag een van onze periodieke voorlichting evenementen bijwonen? Vraag een uitnodiging aan via het onderstaande contactformulier! Wij delen gedetailleerde informatie over de industrie achter tandarts reizen, mogelijke behandelingen, resultaten van case-studies en ervaringen van onze klanten uit het buitenland...

Onze Tandartspraktijk is gebouwd in 2015 en heeft alle expertise in huis om patiënten te helpen van over de hele wereld.Onze moderne Tandartspraktijk in het buitenland (Durrës; Albanië)


Wat zijn Facings / E-Max Veneers precies?

Facings zijn dunne schildjes die een tandarts over jouw tanden heen kan zetten (mits de tand gezond is). Uiteraard kan dit zowel in jouw ondertanden (onderkaak) en boventanden (bovenkaak). Wanneer tanden niet gezond zijn zullen ze eerst moeten worden gereinigd en gevuld.

Door een klein stukje van de tand in kwestie af te slijpen zorgt de tandarts ervoor dat ze gelijk staan met jouw natuurlijke tanden. In sommige gevallen (bijvoorbeeld een complete gebitsrenovatie) kan de tandarts ervoor kiezen om ook nieuwe kronen / bruggen te plaatsen. De meest gebruikte materialen van Facings zijn Composiet; Porselein en E-Max Veneers.

Lees ook ons artikel over Gebitsrenovatie en de Hollywoodsmile voor aanvullende informatie over dit onderwerp...


Hoe werken Facings van Composiet?

Facings van Composiet zijn qua materiaal van mindere kwaliteit dan Facings van Porselein. Ze zijn daarnaast ook goedkoper te maken en plaatsen. Composieten facings kosten in Nederland ongeveer €150 per tand ten opzichte van €500 voor Porseleinen Facings. In het buitenland kan dit al vanaf €75 per tand (Composiet) en €350 per tand (Porselein). De prijs kan gemiddeld lager worden als je meerdere facings nodig hebt!

De tandarts kan Facings in een enkele behandeling zetten, maar dit kan wel 20 tot 30 minuten per tand duren. Het is een pijnloze behandeling en de resultaten hiervan kun je (als ze goed onderhouden worden) 5 tot 10 jaar met je meedragen.

Belangrijke Waarschuwing: 
Composiet breekt makkelijker af dan Porselein. Het is de minst duurzame oplossing en daarom kiezen wij ervoor om niet met dit materiaal te werken in onze kliniek...


Hoe werken Facings van Porselein?

Porseleinen Facings zijn qua materiaal van betere kwaliteit dan Facings van Composiet. Je ziet hierbij minder snel verkleuringen dan bij Composiet. Ze zijn echter ook duurder. Composieten facings kosten ongeveer €150 per tand ten opzichte van €500 / €600 voor Porseleinen Facings. In het buitenland kan dit al vanaf €75 / €100 (Composiet) en €350 / €400 (Porselein).

De tandarts kan Facings in een enkele behandeling zetten, maar eerst moet het gebit worden gereinigd incl. het vullen / repareren van beschadigde tanden. Het plaatsen van Facings kan 20 tot 30 minuten per tand duren. Het is een pijnloze behandeling en de resultaten hiervan kun je (als ze goed onderhouden worden) 15 tot 25 jaar met je meedragen.Wanneer laat je Facings / E-Max Veneers zetten?

Er zijn een aantal problemen waarbij Facings / E-Max Veneers een goede oplossing bieden. Het is een van de simpelste en meest laagdrempelige oplossingen om jouw gebit een nieuwe; jongere uitstraling te geven.

Facings zijn eigenlijk bedoeld om kleine stukjes afgebroken tand te verhullen. Het is handig wanneer de tand niet voldoende beschadigd is om te laten vervangen / verwijderen. Als de tand wel te veel beschadigd is, moet deze eerst gerepareerd of volledig vervangen worden door een implantaat + kroon. Lees ook ons artikel over kronen en bruggen om hier meer over te leren!


Met Facings kun je de onderstaande problemen weg laten werken

 • Scheve Tanden;

 • Licht Beschadigde Tanden;

 • Sterk verkleurde (gele) tanden;

 • Openingen tussen je Tanden;


Facings zijn voornamelijk ontworpen om kleine aanpassingen mee aan het gebit te doen. Ze zijn dus alleen geschikt om oneffenheden weg te werken en hebben geen probleem oplossend effect. Daarom zijn Facings niet verstandig wanneer je met onderliggende problemen rondloopt. De afgelopen jaren zijn we echter in een (social) media storm terecht gekomen waarbij (veelal jonge) influencers hun hele gebit laten vervangen met kronen en facings. Dit is niet de verstandigste optie en hier moet je ontzettend voorzichtig mee zijn...


Tip: De onderstaande video laat zien hoe je eigenlijk geen facings zou moeten zetten. Dit wil je absoluut voorkomen door vooraf testimonials en foto's van eerder geholpen patiënten te vragen. Heeft jouw kliniek die niet, maar beweren ze al tientallen jaren actief te zijn? Dan is het handig om waakzaam te reageren!
Voorbeelden van Nederlandse social media influencers die hun gebit lieten opknappen met Facings

De onderstaande media figuren kwamen veel in het nieuws vanwege hun promotie werk voor tandartsbehandelingen. Verschillende hiervan lieten het in het buitenland doen, met name bij esthetische tandarts klinieken in Turkije.

 • Alex Maas van Temptation Island

 • Jorik Scholten (bekend als rapper lil Kleine)

 • Gerard Joling (bekende Nederlandse zanger)

 • Dave Roelvink en Donny Roelvink (social media influencers en zoons van Dries Roelvink)

 • Monica Geuze (social media influencer)

 • Joey Bravo (social media influencer)

 • Samantha de Jong (bekend als Barbie van het tv programma Oh Oh Cherso)

 • Alex Soze (Youtube / Instagram Influencer)


Wat zijn de belangrijkste voordelen van Facings / E-Max Veneers?

De belangrijkste voordelen van Facings / E-Max Veneers zijn dat ze snel en simpel te plaatsen zijn en een groot effect kunnen hebben op het gebit. Hiermee kun je jouw gebit een nieuwe en gezondere uitstraling geven, waardoor je (met de juiste materialen) weer lange tijd van een mooi gebit kunt genieten.

Het tweede voordeel is dat ze in alle kleuren beschikbaar zijn en echt op maat gemaakt worden. Daarnaast gaat er normaalgesproken weinig tandweefsel verloren (veel minder dan bij kronen) en gaan ze lang mee als je er zuinig mee om gaat!


Wat zijn de belangrijkste nadelen van Facings / E-Max Veneers?

De belangrijkste nadelen van Porseleinen Facings / E-Max Veneers zijn dat er een behoorlijke investering nodig is om alle tanden te doen. Deze worden bovendien door de basiszorgverzekering zelden vergoedt.

Facings kunnen beschadigen of loslaten als je er niet zuinig mee om gaat. Er zijn gevallen bekend waarbij facings loslieten wanneer de patiënt in kwestie in hard eten beet. Maar het kan helaas ook random gebeuren. Dit zie je vaker bij composieten facings als je dat vergelijkt met porseleinen facings of E-Max Veneers. Slechte gewoonten zoals nagelbijten; vechtsporten of hevig alcohol / drugsgebruik kunnen hier grote invloed op hebben. De reden hiervan is het tandenknarsen; wat overigens ook voor normale tanden beschadigend werkt.

Je moet Facings met mate toepassen, want er zijn ook risico's aan verbonden. Soms maakt een slechte tandarts (bijvoorbeeld met tanden slijpen) meer kapot dan nodig is. En wat eenmaal weggeslepen is krijg je nooit meer terug. Je kunt daarmee op latere leeftijd grote problemen verwachten. Met andere woorden: Denk er goed over na, want als je erg jong begint zul je uiteindelijk nog een keer een nieuwe oplossing nodig hebben. En wij zien helaas regelmatig dat internationale collega's hier onvoldoende voorlichting over geven.

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over de nadelen die kunnen optreden wanneer het niet op de juiste manier gedaan is!


Hoe werkt het zetten van Facings / E-Max Veneers?

Er is een vast stappenplan voor het plaatsen van facings. Dit werkt vrijwel bij iedere tandartspraktijk zo! Hierbij zal eerst een uitgebreid onderzoek gedaan worden en voorlichting worden aangeboden zodat de patiënt een goed geïnformeerde keuze kunnen maken over de toekomst van hun gebit.


Stap 1: een Consult op basis van Röntgenfoto's 

Röntgenfoto's maken geeft inzicht in de huidige staat van het gebit. Ze kunnen hiermee alles in de mond analyseren, zoals het tandvlees, de buitenkant EN binnenkant van tanden; kiezen en de opbouw van de kaak. Maar NAAST de Röntgenfoto zal een tandarts / kaakchirurg ook in de mond moeten kijken voor aanvullende info.

Deze informatie is altijd nodig wanneer je voor een nieuwe behandeling naar de tandarts gaat. Het is daarom ook niet mogelijk om met 100% zekerheid een offerte te maken op afstand voor tandartsbehandelingen. Wees je ervan bewust dat prijzen enigszins kunnen veranderen wanneer jij op locatie bent.


Liever een consult op Locatie?

Wij staan altijd open om patiënten te ontvangen op locatie, maar hier staat lang niet elke tandartskliniek in het buitenland voor open. Wij juichen het toe als jij vooraf je onderzoek doet! Daarom zullen wij jou altijd ondersteunen door jou een taxi en gratis hotel / appartement aan te bieden, mits jij aangeeft dat je serieus interesse hebt om je gebit op te laten knappen.

In de basis geldt: Hoe groter de behandeling is die jij uit wilt laten voeren, hoe flexibeler wij hier in kunnen zijn.

Bekijk de onderstaande video waarin wij op locatie een patiënt ontvingen voor een gratis consult!


Stap 2: Behandelplan en bijbehorende offerte maken 

Wanneer de nodige controles en consulten zijn uitgevoerd gaat de tandarts aan de slag met het maken van een behandelplan. Hierbij bekijken ze welke tanden beschadigd zijn en hoe deze op een duurzame manier verbeterd kunnen worden. Dit zal voorgelegd worden aan de patiënt en die kan daar een GO of een NO-GO op geven.

Ons Team maakt een behandelplan op basis van wat wij zien op de foto's en sturen een offerte exclusief reiskosten. Dit doen wij omdat reiskosten afhankelijk zijn van de beschikbaarheid en data van externe partners. Ook mag jij uiteindelijk kiezen om een partner; familielid; vriend of vriendin mee te nemen. Na deze fase kun jij extra vragen stellen en heb je alle nodige informatie om een keuze te maken...

In sommige gevallen; bijvoorbeeld bij grote en complete behandelingen geven wij vooraf een vergoeding voor eventuele vliegtickets / kosten op locatie.


Stap 3: Behandelplan uitvoeren

Nadat jij de keuze hebt gemaakt om jezelf te laten behandelen in onze tandartspraktijk in Albanië gaan we samen naar de beschikbare data en extra kosten voor het reizen kijken. Deze passen wij aan in onze eerste offerte en dan gaan wij alles voor jou regelen.

Wij nemen het volledige proces voor jou uit handen en hebben eigen vervoer en accommodaties om jou een zorgeloze en luxe ervaring te bieden. Onze Nederlandse patiënten begeleider pikt je op vanaf vliegveld Tirana en checkt je in bij jouw accommodatie. Wij zijn over het algemeen van s'morgensvroeg tot s'avonds laat via Whatsapp beschikbaar om vragen te beantwoorden over jouw behandelingen EN verblijf in Durrës.

 Daarnaast verblijf jij tegenover / vlakbij onze kliniek zodat jij binnen de openingstijden ALTIJD binnen kunt lopen. Ook als jij s'avonds problemen / pijn ervaart sturen wij iemand langs om dat op te lossen. Een Nederlandse patiënt die hier in het verleden een goede ervaring mee had geeft via de onderstaande video aan hoe hij dit beleefde.


Stap 4: Nazorg Verlenen (incl. garantie)

De nazorg die wij bieden is goed, maar beperkt. Daarom zijn niet alle tandartsbehandelingen aan te raden voor patiënten uit het buitenland. In sommige gevallen (bijv. bij orthodontie) is het nodig om behandelingen maandelijks te controleren. Dat kunnen wij daarom niet voor tandartstoeristen doen.

Maar er zijn ook behandelingen die WEL goed werken voor tandartstoeristen. In dat opzicht behoren Facings / E-Max Veneers tot de meest toegankelijke behandelingen. De tijdsduur is meestal 1 bezoek van 8 dagen. Voor behandelingen zoals het plaatsen van implantaten; kronen; bruggen en een klikgebit zijn doorgaans twee bezoeken nodig omdat de mond eerst enkele maanden moet genezen. Jij mag zelf een keuze maken wanneer je terug wilt komen; bijvoorbeeld in een meer toeristische periode.


Medicijnen voor Pijnklachten / Ontstekingen

In sommige gevallen zijn medicijnen voor Pijnklachten en ontstekingen nodig na jouw behandeling. Jij kunt deze op locatie kopen (kost afhankelijk van de behandeling enkele tientallen euro's) en gebruiken volgens onze voorschriften. Wij schatten vooraf goed in hoelang jij op locatie moet blijven om te blijven monitoren of er problemen zijn.


Bekijk dit overzicht van onze algemene werkwijzeIs het altijd nodig om Tanden te slijpen voor Facings?

Het is vrijwel altijd nodig om als tandarts een klein beetje van de tanden te slijpen bij de patiënt. Dit moet minimaal een klein laagje zijn om de tanden echt egaal te maken. Veel patiënten verwarren Facings met Kronen of Bruggen. Wanneer nieuwe kronen over oude tanden geplaatst worden (dus zonder implantaten plaatsen) moet veel meer geslepen worden.

Het maakt overigens geen verschil of jij dit in het binnenland of in het buitenland laat doen. Ook de Nederlandse tandarts zal voor kronen / bruggen moeten slijpen.


Hoe lang gaan Facings / E-Max Veneers gemiddeld mee?

Als het goed is kunnen Facings voor lange termijn blijven zitten, maar dit verschilt per materiaalsoort EN jouw leefstijl. Composieten Facings kunnen 5 tot 8 jaar blijven zitten; terwijl porseleinen facings / E-Max Veneers soms wel 15 tot 25 jaar mee gaan. In sommige gevallen kunnen ze levenslang blijven zitten.

Uiteraard moeten Facings net als een natuurlijk gebit ook goed onderhouden (gereinigd) worden. Je zult dus gewoon je tanden moeten poetsen en (water)flossen. Dan zul jij het meeste plezier hebben van jouw facings! Als jij een levensstijl hebt die "risicovol" is willen we afraden om Facings te laten plaatsen.

Dit is jouw eigen verantwoordelijkheid. Het lijkt ons logisch dat jij vooraf goed nadenkt of jij klaar bent om duizenden euro's aan jouw gebit uit te geven.


Wat zijn de kosten van Facings in verschillende landen?

Zoals wij in ons artikel al eerder genoemd hebben is het verstandig om bij dit soort tandarts behandelingen goed onderzoek te doen naar de verschillende mogelijkheden. Dit kan de prijs / kwaliteit van jouw behandelingen veel beter maken. Daarom heb ik de gemiddelde kosten op een rijtje gezet van enkele klinieken in binnen- en buitenland. Houd er wel rekening mee dat de prijzen per aanbieder EN per merk kunnen verschillen. Ook zijn op het internet niet alle prijzen actueel, dus je kunt beter een offerte aanvragen als je de huidige tarieven wilt zien.


Voor meer informatie over deze verschillende locaties kun je mijn blogs over Tanden in Turkije en Tandarts in Hongarije bekijken!

Vaak zijn Facings niet nodig om een gebit gezonder te maken en daarom krijg je er vrijwel nooit vergoedingen van de basis zorgverzekering van. Je zult ze volledig uit je eigen zak moeten betalen of een tandartsverzekering moeten nemen. In dat laatste geval zijn er mogelijkheden om tot een bepaald bedrag een vergoeding te krijgen.

De hieronder genoemde prijzen zijn van September 2022. Houd er rekening mee dat in iedere industrie momenteel prijsschommelingen (inflatie) zichtbaar zijn. Hierdoor kunnen de daadwerkelijke prijzen op het moment van lezen anders zijn.


Facings kosten Nederland (In steden als Rotterdam / Amsterdam)

Je kunt vrijwel bij elke Nederlandse tandartspraktijk Facings laten zetten. Wil je in Nederland kosten besparen op je facings? Dan is het verstandig om een tandartspraktijk te kiezen die buiten de hoofdstad (Amsterdam) en de omliggende grote steden liggen. Wij zien internationaal grote verschillen tussen tandartspraktijken in steden en dorpen, puur omdat daar verschil zit in de kosten van leven.


De kosten van Porseleinen Facings in Nederland

Porseleinen Facings kosten in Nederland zo'n €500 / €700 per tand.

Het kan zo zijn dat de prijzen omlaag gaan als jij meerdere facings laat plaatsen!


De kosten van Composiet Facings in Nederland

Composieten Facings kosten in Nederland zo'n €150 / €200 per tand. Wij plaatsen deze in onze kliniek niet omdat ze niet de resultaten leveren die je verwacht na een dergelijke investering. Wij zijn meer fan van porseleinen facings of e-max veneers.

Het kan zo zijn dat de prijzen omlaag gaan als jij meerdere facings laat plaatsen!Facings kosten Albanië (Tirana / Durrës)

Je kunt vrijwel bij elke Albanese tandartspraktijk Facings laten zetten. En hoewel je zoiezo al veel geld kunt besparen ten opzichte van een Nederlandse tandartspraktijk, kun je het beste NIET in de hoofdstad (Tirana) gaan. Onze tandartspraktijk in Durrës ligt qua tandartskosten en kosten van leven een stuk lager dan de kosten van Tirana. Wij zien internationaal grote verschillen tussen tandartspraktijken in steden en dorpen, maar vaak gaat in de ECHTE dorpen van Albanië ook de kwaliteit achteruit.


De kosten van Composiet Facings in Albanië

Composieten Facings kosten in Albanië zo'n €75 per tand.

Het kan zo zijn dat de prijzen omlaag gaan als jij meerdere facings laat plaatsen!


De kosten van Porseleinen Facings in Albanië

Porseleinen Facings kosten in Albanië zo'n €290 per tand, maar als je een groot aantal laat plaatsen kan dit vanaf €250 per tand.

Het kan zo zijn dat de prijzen omlaag gaan als jij meerdere facings laat plaatsen!


E-max Veneers

De kosten van e-max veneers zijn €350, maar als je ze per 20 laat plaatsen kost dit zo'n €6.500.


Facings kosten Turkije (Istanbul / Izmir / Antalya / Alanya)

Je kunt vrijwel bij elke Turkse tandartspraktijk Facings laten zetten. Wil je in Turkije de goedkoopste prijs vinden voor jouw facings behandeling? Dan bieden steden als Antalya / Izmir en Alanya vaak betere prijzen dan Istanboel. Dit komt door overbevolking; rijkere bevolking en meer inflatie. Doe hier goed jouw onderzoek naar, want vaak focussen commerciële tandartsreizen zich voornamelijk op de toeristische hoofdstad!  


De kosten van Composiet Facings in Turkije

Composieten Facings kosten in Turkije zo'n €100 per tand.

Het kan zo zijn dat de prijzen omlaag gaan als jij meerdere facings laat plaatsen!


De kosten van Porseleinen Facings in Turkije

Porseleinen Facings kosten in Turkije zo'n €400 per tand.

Het kan zo zijn dat de prijzen omlaag gaan als jij meerdere facings laat plaatsen!


De kosten van E-max Veneers in turkije

In Turkije betaal je ongeveer €400 per stuk per facing.


Facings kosten in Hongarije (Boedapest)

Je kunt vrijwel bij elke Hongaarse tandartspraktijk Facings laten zetten. Wil je in Hongarije kosten besparen op je facings? Dan is het verstandig om tandartspraktijken te kiezen die buiten de grote steden liggen. Wij zien internationaal grote verschillen tussen tandartspraktijken in grote steden (Boedapest; Debrecen; Pecz) en kleinere steden / dorpen.


De kosten van Composiet Facings in Hongarije

Composieten Facings kosten in Hongarije zo'n €100 per tand.

Het kan zo zijn dat de prijzen omlaag gaan als jij meerdere facings laat plaatsen!


De kosten van Porseleinen Facings in Hongarije

Porseleinen Facings kosten in Hongarije zo'n €450 per tand.

Het kan zo zijn dat de prijzen omlaag gaan als jij meerdere facings laat plaatsen!


De kosten van E-Max Veneers in Hongarije

De kosten van E-Max Veneers in  Hongarije zijn ongeveer €500 per tand.


Facings kun je voordelig laten zetten in Turkije en Albanie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik direct op contact!


Laat je goed voorlichten wanneer je Facings / E-Max Veneers wilt laten zetten...

Er kan (als jij een goede tandartspraktijk vindt weinig mis gaan bij Facings.

Echter; het is belangrijk dat je je goed voor laat lichten wanneer je Facings / E-Max Veneers wilt laten zetten. Er kunnen risico's aan verbonden zijn en niet iedereen is hier eerlijk over. Wij gebruiken facings in gebitsrenovaties wanneer het nodig is, maar passen heel goed op in welke gevallen (leeftijd / hoeveelheid) we dit toepassen. Het is namelijk ontzettend zonde om een gezond gebit volledig te vervangen en onherstelbare schade toe te brengen.

Het is echter nog lang niet zo schadelijk als het plaatsen van kronen. Dit gebeurt op veel plekken veel makkelijker.

Hopelijk begrijp jij dat zelf ook; ondanks dat social media platformen tegenwoordig vol staan met influencers voor dit soort tandarts behandelingen!Wil jij meer info ontvangen over het plaatsen van Porseleinen Facings / E-max Veneers in onze kliniek?

Wij plaatsen in onze tandartspraktijk Porseleinen facings voor een fractie van de prijs in Nederland. Onze personeelskosten en materialen zijn beter betaalbaar en deze tandartsbehandeling valt meestal buiten de boot bij zorgverzekeringen. Hierdoor komen veel patiënten voor een dure rekening te staan. Laat je niet tegenhouden om bij ons een gratis online consult te doen en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Naast de kwalitatieve behandelingen die wij bieden is ook onze omgeving volledig klaar om toeristen te ontvangen EN vermaken. Zo kun jij heerlijk met jouw partner aan het strand liggen terwijl jij wacht op jouw volgende behandeling; met de bus naar Tirana voor een stedentrip; of enkele dagen een auto huren en de Albanese Alpen (Bergen) in trekken.

Benieuwd naar onze tandartsbehandelingen en mogelijkheden rondom onze tandarts reizen? Dan mag jij altijd onze tandartsreizen beginnersgids aanvragen; onze veelgestelde vragen sectie bekijken en / of contact opnemen voor een gratis consult! 


P.S. Deel gerust jouw positieve / negatieve ervaringen met Facings / E-Max Veneers onder dit artikel!


Over de schrijver
Momenteel werk ik als Nederlandstalige Patiënten Begeleider voor een moderne en betrouwbare tandartskliniek in Albanië. Mijn doel is om Nederlandse en Belgische patiënten te begeleiden die een beter betaalbare tandartsrekening willen realiseren ZONDER daarbij kwaliteit te verliezen. Ik help jou via online informatie en persoonlijke begeleiding om gebaseerd op jouw persoonlijke situatie de juiste keuze te maken. Mijn doel is geslaagd wanneer jij in Albanië; Nederland of België een passende oplossing gevonden hebt en tevreden terugkijkt op jouw route naar een mooi (en gezond) gebit!
Reactie plaatsen