Dit zeggen onze klanten over onze samenwerking!

Benieuwd hoe internationale patiënten onze service ervaren? Bekijk de onderstaande collages; individuele foto's, testimonials & video's die wij de afgelopen periode verzameld hebben! Onderaan de pagina staat ook een overzicht met onze (social) media kanalen en een link naar onze Google Reviews.

Bekijk onze Werkwijze & Materialen

Bekijk Resultaten in close-up

Wil je nog meer ervaringen bekijken?

Bekijk onze geschreven reviews

Bekijk via Google meer actuele reviews!

Onze Video Testimonials

Nederlandstalige Patiënten en hun achtergrondverhalen...

Harold & Gentiana
Totale Gebitsrenovatie Zirkonium

Harold (Nederland)

Harold uit Rosmalen onderging een gebitsrenovatie van 2 fasen in onze Albanese kaakchirurgie kliniek. Dr. Gentiana Belegu bouwde een constructie van enkele implantaten en zirkonium kronen over zijn gezonde tanden. Hij betaalde in totaal (incl. Reis & verblijf) minder dan 30% van de oorspronkelijke offerteprijs die hij van zijn tandarts in Nederland had ontvangen. Een klein detail is dat hij als ondernemer ook nog 15% van de totale rekening als ‘bijzondere zorgkosten’ mocht afschrijven. Harold ging met een glimlach naar huis en heeft besloten lange termijn klant te blijven!

Harold, Bedankt voor jouw vertrouwen en de prettige samenwerking!

Willem liet een gebitsrenovatie met porseleinen kronen uitvoeren in onze kliniek!
Totale Gebitsrenovatie Porselein

Willem (Nederland)

Willem uit de regio van Rotterdam onderging een gebitsrenovatie in onze Albanese kaakchirurgie kliniek. Vanwege zijn werk voor een overheidsinstantie kunnen wij helaas geen herkenbare foto's plaatsen...

Hij had een zeer beschadigd gebit door paradontitis en 30 jaar roken, waardoor de tandartsen in Nederland eigenlijk een totale vervanging voorstelden. Hij gaf eerlijk toe de rekening in Nederland niet te kunnen betalen; en had dus ook geen plan B.

Dr. Gentiana Belegu dacht hier anders over en verwijderde de slechte tanden; om vervolgens een brug met porseleinen kronen over zijn gezonde tanden te bouwen. 

Willem ging super tevreden naar huis en heeft zich in Albanië top vermaakt!

Willem, Bedankt voor jouw vertrouwen en de prettige samenwerking!

Evan kwam naar onze kliniek in Albanië voor een gebitsrenovatie!
Totale Gebitsrenovatie Zirkonium

Evan & Rowena (Nederland)

Het koppel Evan & Rowena liep al lange tijd rond met een slecht gebit. Met name omdat er in Nederland een lange wachtrij was; besloten ze naar Albanië te komen om dat te verhelpen. Beide lieten een combinatie van implantaten en zirkonium kronen plaatsen waarna ze weer veilig over straat konden!

Behalve een goede behandeling in onze kliniek; genoten ze ook ontzettend van de horeca (met name visgerechten) in Durrës.


Evan & Rowena, Bedankt voor jullie vertrouwen en hopelijk zien we elkaar nog eens terug!

Internationale Patiënten en hun achtergrondverhalen...

Onze patiënt Carolyn is al jarenlang klant bij onze kliniek. Ze heeft altijd goede ervaringen gehad.
Lange Termijn Patiënt

Carolyn Perry (Verenigd Koninkrijk)

Mijn naam is Carolyn en ik woon bijna 5 jaar in Durrës. Ik ben meerdere jaren patiënt... 😁


Toen ik hier kwam zocht ik een tandartskliniek en vroeg anderen naar aanbevelingen. Deze kliniek werd vaak genoemd. Het lag in de buurt van mijn appartement en zag er mooi en modern uit. Mijn plan was om in Durrës te blijven en daarom zocht ik een tandartskliniek die ik kon vertrouwen. Ik wilde me voor lange termijn veilig voelen voor controles; grote behandelingen en noodgevallen. 


Vanaf het moment dat ik binnenliep voelde het vertrouwd. Er hing een kalme sfeer en ik kon zien dat de apparatuur modern was. Qua schoonheid leek het meer op een Wellness Center dan op een tandartskliniek.


Gedurende de jaren heb ik me regelmatig laten controleren; mijn tandvlees problemen laten verhelpen en ook mijn tanden laten bleken. Dit gebeurde allemaal op basis van röntgenfoto’s en heldere, professionele uitleg door het team.


Ik heb altijd het gevoel gehad dat het aanbod van behandelingen beter was dan in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast kon ik het hier ook daadwerkelijk veroorloven. Daarom heb ik de kliniek altijd aanbevolen aan kennissen thuis en buitenlanders in Albanië.

Onze Klanten Fatime en Fapir komen al jaren in onze praktijk om behandelingen uit te laten voeren.
Lange Termijn Patiënten

Fatmir & Fatime Tushe (Verenigde Staten)

Fatmir en Fatime genieten van hun welverdiende pensioen in Amerika, maar reizen regelmatig naar onze kliniek in Albanië voor tandarts reizen EN gecombineerd familiebezoek.


Ze startten hiermee omdat Fatmir oorspronkelijk Albanees is en de prijzen + kwaliteit van mondzorg in Albanië kende. Toen hij zijn gebit moest laten doen was de keuze snel gemaakt, want door stijgende prijzen in Amerika en het ontbreken van vergoedingen kon hij de nodige ingrepen (implantaten en kronen) daar moeilijk betalen.


Vele jaren later wist hij ook zijn vrouw Fatime te overtuigen om de grote ingrepen door Dr. Gentiana te laten doen. Ze maakten hiermee hun tandartskosten veel lager en zijn er van overtuigd dat de kwaliteit van de diensten in onze tandartspraktijk beter is dan zij ooit in Amerika gezien hebben.


Volgens Fatmir is het veel beter om minder geld te betalen en ondertussen te genieten van een fijne vakantie; het warme klimaat; de stranden en het heerlijke eten in Durrës. Voor veel minder kosten kun jij jezelf laten behandelen en een reis door een geweldig mooi land maken!


Bedankt voor jullie vertrouwen en medewerking!

Sam Lopez is een tevreden klant van onze tandartspraktijk in Albanië
Tevreden Patiënt sinds 2018

Sam Lopez (Verenigde Staten)

Sam Lopez verhuisde zo'n 5 jaar geleden van Seattle in de Verenigde Staten naar Durrës.


Nadat hij er achter kwam dat de kosten van tandarts behandelingen in Albanië veel lager zijn; besloot hij voor lange termijn klant te worden van onze kliniek; waar wij momenteel honderden patiënten per maand helpen.


Hij ontdekte dat de kwaliteit van materialen en behandelingen in onze kliniek hetzelfde was als hij gewend was in de Verenigde Staten...


En voor behandelingen die in Amerika opgeteld zo'n 5000 dollar kostten; wist het team van Dr. Gentiana hem te helpen voor (omgerekend) nog geen 900 Euro. Voor dit bedrag liet Sam een Implantaat en een Kroon zetten en liet zijn gebit ook regelmatig reinigen sinds 2018...


Door klant te blijven van onze kliniek in Durrës bespaarde Sam over de jaren heen duizenden dollars ten opzichte van bij zijn oude tandarts in de Verenigde Staten.


Sam is dan ook een tevreden klant die onze kliniek aanbeveelt aan Albanezen; Expats en Toeristen!


Sam Lopez, Bedankt voor jouw vertrouwen in ons team en bedrijf!

Jonica Clement is ook een patiënt van ons!
Tevreden Patiënt sinds 2016

Jonica Clements (Verenigde Staten)

Jonica is oorspronkelijk Albanees, maar verhuisde 22 jaar geleden naar Amerika.


Behalve twee jaarlijkse gebitsreinigingen geeft ze in Amerika het liefst zo weinig mogelijk geld uit aan haar gebit. Ze geeft aan dat tandartsbehandelingen voor haar gevoel 10x goedkoper zijn in Albanië, terwijl ze veel tandartspraktijken zag in Amerika die veel minder modern zijn dan de onze.


In de onderstaande video legt ze uit dat de kosten er vele malen hoger zijn en dat zij zelfs na het betalen van de vluchten EN een luxe vakantie veel goedkoper uit is wanneer ze alles hier laat doen.


Ook is ze erg te spreken over de moderne kliniek en de vriendelijkheid / kwaliteit / professionaliteit binnen het team van Dr. Gentiana.


Bedankt dat jij ons wilde helpen Jonica! Wij hopen je snel weer terug te zien in onze tandartspraktijk! Bekijk onderaan deze pagina ook haar video interview!


Damien gaf onlangs een zeer goede testimonial. Deze Fransman; wonende in Nederland bezocht onze tandartspraktijk voor implantaten en kronen!
Tevreden Patiënt sinds 2022

Damien (Frankrijk; woont in Nederland)

Damien woont en werkt al meer dan 10 jaar in Nederland. Hij was een van de eerste Nederlandse klanten die wij ontvingen die zelf onze (social) media kanalen heeft gevonden. 


Damien gaf aan al twee jaar geen tandarts meer te hebben bezocht vanwege de hoge kosten en de lange wachtrijen bij tandartsen. Daarom is hij op en neer gekomen naar Albanië om zijn gebit te laten reinigen; een implantaat te zetten en enkele kronen te laten vullen.


Hij was erg tevreden over de tandartspraktijk en de diensten. Hij vertelde ook dat in Nederland meerdere mensen tegen hem hadden gezegd dat ze nieuwsgierig waren naar zijn ervaring... Met het doel om zelf ook een beslissing te maken om af te reizen naar Albanië voor gebitsrenovatie...


Volgens hem zeker een goed idee!


Damien, Bedankt voor jouw medewerking! Wij zijn blij met jouw positieve mening over onze tandartspraktijk! Bekijk onderaan deze pagina ook zijn video interview!