Ontdek het prachtige Albanië via Wie is de Mol 2022

Wie Is De Mol 2022

Bekijk de serie bekend van Nederlandse TV voor een Introductie in het land Albanië!

Volledige Afleveringen

Aflevering 1 | De Tijd Zal Het Leren

De elf kandidaten van Wie is de Mol? seizoen 22 zijn gearriveerd in Albanië. In Shkodër begint hun intensieve zoektocht naar de Mol. Ze zullen met opdrachten geld moeten verdienen voor de pot, terwijl de Mol probeert de boel te saboteren. Wie lukt het om de Mol te ontmaskeren?

Aflevering 2 | Zwijgen

Een ding is zeker: Suzanne is niet de Mol. Zij moest in de eerste aflevering het spel verlaten. De andere tien kandidaten zijn door. Zij maken in de tweede aflevering kennis met de rijke fotogeschiedenis van Albanië, waaien lekker uit op het strand en komen erachter dat lopendebandwerke helemaal niet saai hoeft te zijn.

Aflevering 3 | Nietszeggend

Het rode scherm van Glen hakte er flink in bij de groep. Daarnaast was Glen de kandidaat die door Nederland het minst verdacht werd tijdens de stream. De kans dat er 5000 euro uit de pot gaat is klein geworden. Toch bestaat het risico nog steeds zolang Everon in het spel is.

Aflevering 4 | Stemmen

Na het vertrek van Welmoed zijn de overgebleven acht kandidaten doorgereisd van Shkodër naar Vlorë, een grote havenstad in het zuiden van Albanië. Komen Thomas en Everon hier tot verzoening na de pijnlijke afloop van de laatste opdracht?

Aflevering 5 | Kettingreactie

En toen waren ze nog met zeven. In aflevering vijf moeten de kandidaten goed mikken om geld te verdienen voor de pot. Ze gaan zwanen verzamelen op het meer van Butrint en geven bloed, zweet en tranen op een archeologische vindplaats. En waar in de vorige aflevering geld verdween, is in deze aflevering plots de telefoon kwijt…

Aflevering 6 | Golfbeweging

In deze aflevering staat de kandidaten een aantal waterrijke opdrachten te wachten. Ze schieten vanaf Kasteel Porto Palermo pijlen in de zee, vissen in een voormalige Russische duikbootbasis en scheuren over het water in de prachtig blauwe baai van Sarandë. Ontdek in deze aflevering waarom dit zo'n toeristen hotspot is!

Aflevering 7 | Coulissen

De jacht op de Mol gaat verder en de stemming zit er goed in. In deze aflevering wandelen de kandidaten met kleine kuddes schapen, of beter gezegd “geiten”, en nemen ze het tegen elkaar op.

Aflevering 8 | Mollenvanger

Het einde is in zicht. Everon, Fresia, Thomas en Kim-Lian zitten nog in het spel. Wie moet vlak voor de eindstreep afscheid nemen en welke kandidaten bereiken de finale van Wie is de Mol seizoen 22?

Aflevering 9 | Bedriegen

De drie finalisten zijn in Tirana, de eindbestemming van de zoektocht naar de Mol. Nog even en dan zal de Mol op een gemaskerd bal zijn of haar ware gezicht laten zien. Grijpen de kandidaten hun laatste kans om de pot nog te spekken?

Aflevering 10 | De Ontmaskering

Voor de Mol is het saboteren voorbij en voor de kandidaten is er een eind gekomen aan een spannende zoektocht. In deze ontknoping krijgen we het antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol? Is het Fresia, Everon of Kim-Lian?

Veel plezier met de afleveringen van Wie is de Mol in Albanië! Neem gerust contact met ons op als jij meer wilt leren over ons land en de mogelijkheden op gebied van (tandarts) toerisme!