Beste Sushi Restaurants in Durrës; Albanië
Beste Sushi Restaurants in Durrës; Albanië
08 december 2022 

Beste Sushi Restaurants in Durrës; Albanië

In dit blog artikel staan de Beste Sushi / Fishfood Restaurants van Durrës; Albanië centraal...

Wanneer je als Nederlander voor de eerste keer in Durrës komt kan dat overweldigend aanvoelen. Het is een mooie en rustgevende plek voor toeristen, maar helaas is de informatie voorziening voor mensen uit het buitenland zeer beperkt. Veel bedrijven werken nog met "visitekaartjes" in plaats van Websites; en informatie die online te vinden is, is vaak niet in het Nederlands of Engels beschikbaar... 

Persoonlijk heb ik dat tijdens mijn eerste bezoeken in Albanië als "oncomfortabel" ervaren...   

Tijd om dat te veranderen! Vanwege mijn ervaring als Nederlandse Patiënten Begeleider voor onze tandartspraktijk in Albanië spendeer ik regelmatig enkele maanden in Durrës. Vanuit mijn eigen ervaring en onderzoek op locatie deel ik de beste en meest veilige plekken die ik ben tegengekomen. Ik noem het "de hotspots" op gebied van toeristische ervaringen; handige adressen; onmisbare telefoonnummers en openbare gelegenheden. 

Selectie Criteria van de onderstaande Sushi Restaurants

  • Je kunt je hier goed redden als Engelstalige Toerist via een Engelstalige Kaart of Engels sprekend personeel;

  • Bereikbaar via social media platformen als Facebook en Instagram;

  • Je hebt hier een grote kans om buitenlandse toeristen / expats tegen te komen;

  • Ik heb deze plekken zelf bezocht en ben met positieve gevoelens vertrokken na mijn bezoek;

Ik deel deze tips om onze patiënten te helpen het beste van hun tandarts reizen te maken! De overzichten zullen naar mate de tijd verstrijkt geüpdate worden, want ook ik ben pas enkele keren in Durrës / Albanië geweest en heb nog lang niet alles gezien!

Nogmaals: In dit artikel staan de beste Sushi / Fishfood Restaurants centraal. Hier kun je heerlijk eten in ruil voor een goed betaalbare rekening! Ik moet vooraf vermelden dat Albanië minder aanbod heeft op dit vlak ten opzichte van Europese steden, maar er zijn toch een aantal restaurants die zeer de moeite waard zijn!

Heb jij zelf aanvullingen of feedback voor deze lijst? Laat een reactie achter onder dit artikel of contact mij via Whatsapp op +31627577357!   

In Gusto di Mare serveren ze heerlijk verse sushi in alle vormen en maten.

Gusto di Mare Sushi Point

Gusto di Mare is een fijn restaurant met een prachtig uitzicht op de Volga's boulevard van Durrës. Als je hier op het terras gaat zitten zie je de hele avond mensen voorbij lopen en dat is erg gezellig. 

Het is een van de beste en best betaalbare plekken in Durres om Sushi te gaan eten. Naast Sushi hebben ze ook allerlei andere visgerechten op de kaart. Bekijk hier de locatie op de kaart om er achter te komen of het restaurant in jouw buurt zit! 

In Gusto di Mare serveren ze heerlijk verse sushi in alle vormen en maten.

Bekijk Gusto di Mare op Instagram!

Bekijk Gusto di Mare op Facebook!


Zins

Zins is een prachtig nieuw / modern restaurant met een groot aanbod van verschillende Sushi gerechten en cocktails. Het heeft een zeer authentieke bouwstijl en ligt aan het strand. Je moet dit restaurant zeker eens bezoeken als jij in Durrës komt!

Bekijk het Zins Restaurant in DUrresBekijk het authentieke Buitenterras van Zins Restaurant!

Bekijk hier de locatie op de kaart om er achter te komen of het restaurant in jouw buurt zit! 

Bekijk het Sushi Restaurant Zins op de kaart

Bekijk Zins op Instagram!

Bekijk Zins op Facebook!


In de Posh Lounge serveren ze heerlijke Sushi en Cocktails. Het is een van de meest luxe uitgaansgelegenheden in Durres.

Posh Lounge

In de Posh Lounge serveren ze heerlijke Sushi en Cocktails. Het is een van de meest luxe uitgaansgelegenheden in Durrës en daar hangt dan ook een ander prijskaartje aan ten opzichte van de andere restaurants. Desalniettemin is Posh Lounge een beleving op zich die nog veel meer entertainment te bieden heeft voor toeristen... 

Bekijk via deze link of Posh Lounge bij jou in de buurt ligt! Google geeft aan dat het restaurant gesloten is, maar dat was eind 2022 zeker niet het geval!

In de Posh Lounge serveren ze heerlijke Sushi en Cocktails. Het is een van de meest luxe uitgaansgelegenheden in Durres.

Bekijk Posh Lounge op Instagram!

Bekijk Posh Lounge op Facebook!


Wat vind jij van deze Sushi Restaurants in Durrës; Albanië?

Wellicht is het bezoeken van een Sushi Restaurant niet de meest voor de hand liggende activiteiten wanneer jij op en neer reist voor zware tandarts behandelingen. Maar er valt altijd wel iets te combineren of te plannen wanneer jij naar Albanië komt. Tandarts Toerisme staat er om bekend dat je ook mag genieten tijdens jouw verblijf; en daarom zullen wij altijd motiveren om ook leuke dingen te plannen.

Laat ons weten als jij dit soort activiteiten wilt gaan doen door via deze pagina contact op te nemen. Dan kunnen wij eventueel rekening houden met de planning! En ben jij op locatie nog Sushi en Fishfood restaurants tegen gekomen die in dit rijtje thuishoren? Dan mag je deze delen via de reacties... 

Over de schrijver
Momenteel werk ik als Nederlandstalige Patiënten Begeleider voor een moderne en betrouwbare tandartskliniek in Albanië. Mijn doel is om Nederlandse en Belgische patiënten te begeleiden die een beter betaalbare tandartsrekening willen realiseren ZONDER daarbij kwaliteit te verliezen. Ik help jou via online informatie en persoonlijke begeleiding om gebaseerd op jouw persoonlijke situatie de juiste keuze te maken. Mijn doel is geslaagd wanneer jij in Albanië; Nederland of België een passende oplossing gevonden hebt en tevreden terugkijkt op jouw route naar een mooi (en gezond) gebit!
Reactie plaatsen