Bezoek de openluchtbioscoop aan het Strand in Durrës; Albanië!
Openluchtbioscoop Durres
In Albanië op Vakantie!
Kevin
In Albanië op Vakantie!
06/23/2023
2 min
0

Bezoek de openluchtbioscoop aan het Strand in Durrës; Albanië!

06/23/2023
2 min
0

Wij vinden het belangrijk dat jouw verblijf in Albanië onvergetelijk wordt. Daarom delen wij in dit artikel een nieuwe en laagdrempelige vorm van entertainment die in mei 2023 in Durrës werd gelanceerd. Het gaat om een Openluchtbioscoop aan het strand!

Als tandarts toerist ben je enigszins begrensd in je mogelijkheden, maar deze ervaring past ZEKER in jouw schema van tandarts behandelingen. In deze openluchtbioscoop kun je genieten van een unieke ervaring aan het prachtige strand van Fllake.


Hoe werkt deze openluchtbioscoop?

Ongeveer 2x per week (afhankelijk van het weer) spelen ze een film af in deze openluchtbioscoop. Soms zijn dit animatiefilms; soms kinderfilms en soms films voor volwassenen. Via de Instagram pagina kun je online stemmen welke film jouw favoriet is voor de komende week. In het verleden werden films afgespeeld zoals "Fast & the Furious"; "Hercules"; "Dirty Dancing" en "The Conjuring".

Zittend in comfortabele zitzakken kijk jij naar een gevarieerd aanbod van films op een mega scherm, terwijl de zachte zeewind door je haren waait en jij de zon onder ziet gaan. Het positieve is dat veel van de films in het Engels worden uitgezonden; en juist in het Albanees worden ondertiteld. Ook is er een lounge bij waar je eten en drinken kunt kopen voor tijdens de film. Denk aan hamburgers; nacho's; popcorn en zowel alcoholvrije drankjes als bier / wijn.

In 2023 betaalde je 500 Lek (omgerekend €5) entreekosten.

In deze openluchtbioscoop in Durres vertonen ze wekelijks twee films en jij kunt hier als toerist bij zijn vanaf 500 Leke entree!

Wij denken dat dit een zeer authentieke en unieke ervaring is voor de Nederlandstalige klanten die onze kliniek bezoeken. 

Kom naar onze tandartspraktijk in Durrës, geniet van hoogwaardige tandheelkundige zorg en beleef in de avonduren een onvergetelijke tijd bij deze openluchtbioscoop aan het strand! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een stralende glimlach te bezorgen, zowel in onze behandelstoel als met de verschillende vormen van entertainment die in Albanië te vinden zijn.


Waar ligt deze openluchtbioscoop?

Bekijk hieronder de locatie van deze openluchtbioscoop! Het is ongeveer 12 kilometer vanaf onze tandartskliniek en goed te bereiken via taxi! Whatsapp +355 69 373 3600 om je door onze vaste engelstalige taxi chauffeur Urim te laten brengen!

Bekijk de locatie van de openlucht bioscoop in Durrës Albanië!

Hoewel het een stuk buiten Durrës ligt, kun je het zien als een avondvullend uitje! Deze openluchtbioscoop is namelijk gevestigd aan een mooie boulevard, waar voor ieder wat wils is. Na de film kun je genieten van een wandeling langs het strand, lokale lekkernijen proeven bij de kraampjes / restaurants of gewoon ontspannen op een van de terrassen / lounges met een verfrissend drankje.

Let op: Vanwege de capaciteit van de openluchtbioscoop zijn er maar 100 plaatsen beschikbaar. We raden aan om vooraf via een Instagram bericht te reserveren om teleurstelling te voorkomen.


Bekijk de precieze locatie via Google Maps!

Bekijk "Kinomeer" op Instagram!

Reacties
Categorieën